Тройник Равнопроходен ЕN10253-4

Тройник равнопроходен съгласно EN10253-4, се използват широко в конструкцията на тръбопроводи за направа на разклонения или свързване към основната тръба. Еквивалентен тройник, или равнопроходен тройник или прав тройник е тройник, чийто диаметър на разклонението е същият като диаметъра на ходовата тръба. Равнопроходните тройници могат да се използват в голямо разнообразие от индустрии. Като пример Нефт и Газ, Химическа Промишленост, Корабостроене, Хранителновкусова промишленост и др. Равнопродни тройници могат да бъдат доставени електрозаварени правошевни или безшевни. Тройниците съгласно EN10253 съответстват на DIN 2615. Първият стандарт наследява стария Немски стандарт.

За повече информация и технически данни

За повече информация и технически данни

Тройник равнопроходен съгласно EN10253-4, се използват широко в конструкцията на тръбопроводи за направа на разклонения или свързване към основната тръба. Еквивалентен тройник, или равнопроходен тройник или прав тройник е тройник, чийто диаметър на разклонението е същият като диаметъра на ходовата тръба. Равнопроходните тройници могат да се използват в голямо разнообразие от индустрии. Като пример Нефт и Газ, Химическа Промишленост, Корабостроене, Хранителновкусова промишленост и др. Предимството на тройниците от неръждаема стомана е, че те издържат на агресивна среда и не се нуждаят от боядисване. Равнопродни тройници могат да бъдат доставени електрозаварени правошевни или безшевни. Тройниците съгласно EN10253 съответстват на DIN 2615. Първият стандарт наследява стария Немски стандарт.

Тройниците от неръждаема стомана, електрозаварени или безшевни, имат следните предимства:
1. Гладка вътрешна повърхност, която позволява безпрепятствен поток на флуида.
2. Двете страни с изработена фаска за челно заваряване, са гладко подготвени.
3. Тройниците от неръждаема стомана, безшевни или електрозаварени, могат лесно да бъдат разпознати въз основа на тяхната маркировка, с отбелязани външен диаметър, дебелина на стената, вид на материала и номер плавка.

Ние предлагаме тройници тип B от различни марки неръждаема стомана, при поискване.

Ние държим на склад неръждаеми тройници от следните марки неръждаеми стомани 1.4304, 1.4404, 1.4541